29 Σεπτεμβρίου 2014

Ρε τη μουσίτσα!! H Tζένη... αφεντικό του Κωστόπουλου!

Στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου «Domus», στη Λεωφόρο Κηφισίας, επικρατεί μια «γλυκιά» αναστάτωση. Πίσω από τα μεγάλα γυάλινα χωρίσματα εύκολα κάποιος μπορεί να διακρίνει ότι μια ομάδα, μια παρέα ανθρώπων, καταξιωμένων, αλλά και νεότερων δημοσιογράφων, «στήνει» μια καινούργια ιδέα του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ παράλληλα δουλεύει στα sites του εκδότη και πρώην παρουσιαστή του πρωινού του Mega.

Ωστόσο, αριστερά από τον χώρο υποδοχής της Koolworks, στον διάδρομο που οδηγεί στα γραφεία των στελεχών, όπως αποκαλύπτει το «Secret», σε… απέναντι γραφεία, περνούν σχεδόν τη μισή τους μέρα ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού. Η απόσταση που χωρίζει το πρώην ζευγάρι -στη ζωή- είναι μικρότερη από ενάμισι μέτρο. Κι ίσως αυτή να είναι και η… μεγαλύτερη που μπορεί να τους χωρίζει μετά τη διαδικασία του διαζυγίου. Κωστόπουλος και Μπαλατσινού, λοιπόν, όχι μόνο είναι… πιο «μαζί» από ποτέ, αλλά, όπως φανερώνει και ο πρώτος ισολογισμός της νέας εκδοτικής εταιρείας, στην οποία ανήκουν τα sites του Πέτρου Κωστόπουλου, toratora.gr, koolnews.gr και JennyJenny.gr, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η… Τζένη.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και την καλοκαιρινή «απόσταση ασφαλείας» που κράτησαν μεταξύ τους, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού είναι μαζί σχεδόν διαρκώς. Το νέο εγχείρημα του «Πετράν» ανήκει ως ιδιοκτησιακό κομμάτι στην εταιρεία της πανέμορφης πρώην Σταρ Ελλάς, γεγονός που ισχυροποιεί και την άποψη όλων εκείνων που πίστευαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του χωρισμού ότι το ζευγάρι ουσιαστικά δεν πρόκειται να «χωρίσει» ποτέ. Η Τζένη παραμένει στο σπίτι της οικογένειας μαζί με τα τρία παιδιά τους. Ο Πέτρος έχει φύγει πολύ καιρό πριν από τη δημοσιοποίηση του «τέλους». Οπως και πάλι είχε αποκαλύψει το «Secret», ο Πέτρος Κωστόπουλος έμενε μακριά από την οικογένειά του από τα τέλη Φεβρουαρίου. Ωστόσο, εκείνο που… χώριζε το ζευγάρι ήταν μόνο ένας ύπνος. Ηταν μαζί στη δουλειά στο Μega, ενώ συνέχιζαν μαζί αμέσως μετά τη μέρα τους, στα sites που έχουν ήδη δημιουργήσει. «Για κάποιους είναι ο ορισμός της… μοντέρνας οικογένειας. Για άλλους, ο Πέτρος και η Τζένη απλά επιχειρούν να βρουν ένα κοινό modus operandi για να εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους, μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του Mega, που συνεργάστηκε μαζί τους στενά κι έζησε όλη τη διαδικασία πριν και μετά την ανακοίνωση.

ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ. Οσοι βιάστηκαν να «υφάνουν» σενάρια γύρω από  το διαζύγιο του ζευγαριού, μετά την οικονομική κατάρρευση του εκδοτικού κολοσσού της ΙΜΑΚΟ, μάλλον αγνοούσαν την… πραγματικότητα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν διαθέτει -πέρα από έναν μισθό, που είχε εξασφαλίσει από τις τηλεοπτικές συνεργασίες του- κανένα περιουσιακό στοιχείο. Ακόμη και το σπίτι της οικογένειας, άλλωστε, είναι υποθηκευμένο και δεν μπορεί εξαιτίας αυτής της κατάστασης να γίνει και καμία ιδιοκτησιακή μεταβολή.
Ομως, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό γίνεται γνωστό το γεγονός ότι πρόεδρος της Κoolworks Α.Ε. δεν είναι ο ίδιος, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού. Αυτή και μόνο η πράξη έχει δύο «αναγνώσεις». Δείχνει, από τη μία, πόσο ισχυρές είναι οι σχέσεις ενός ζευγαριού ακόμη και μετά από ένα διαζύγιο -πράγμα σπάνιο για την ελληνική πραγματικότητα- και, από την άλλη, ότι η οικονομική επιφάνεια προσωπικά του Πέτρου Κωστόπουλου δεν ήταν τέτοια, εξαιτίας των εκκρεμοτήτων, που να του δίνει τη δυνατότητα να εμπλακεί σε μια νέα επιχείρηση. Το πρώην ζευγάρι, πέρα από τις πολλές ώρες που εξακολουθεί να μοιράζεται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, έχει επιλέξει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια, με κοινές συγκεντρώσεις με τα παιδιά. «Δεν είναι πολλές οι στιγμές, πέρα από εκείνες που είδαν το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι, που δημοσίως ο Πέτρος και η Τζένη μοιράζονται πλέον. Ομως, κάποια Σαββατοκύριακα είναι μαζί και με τα παιδιά τους, είτε σε βόλτες σε αγαπημένα στέκια είτε σε συγκεντρώσεις στο σπίτι. Αλλωστε, ο Πέτρος και η Τζένη εξακολουθούν να είναι μαζί από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας», μας αποκαλύπτει φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Το μεγάλο στοίχημα και των δύο

Η πρόεδρος της επιχείρησης Koolworks, Τζένη Μπαλατσινού, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις εξόδους της. Δεν θέλει να δίνει δικαιώματα, ούτε να επιτρέπει σε κάποιους να φτιάχνουν ευφάνταστα σενάρια γύρω από την προσωπική της ζωή. Είναι ξεκάθαρο ότι για τον χωρισμό του ζευγαριού δεν ευθύνεται κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε από την πλευρά της ούτε από τη μεριά του Πέτρου Κωστόπουλου. Επίσης, κανείς από όσους γνωρίζουν το πρώην πλέον ζευγάρι δεν αποκλείει την πιθανότητα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος να υπάρξουν και πάλι μαζί. Το μεγάλο στοίχημα και των δύο τώρα είναι το νέο site του Π. Κωστόπουλου. Ο ίδιος φέτος δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση, μετά από δική του επιλογή. Οσο για την Τζένη, συζήτησε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, απέρριψε αρκετές, αλλά δεν έκλεισε ακόμη οριστικά την πόρτα στην τηλεόραση για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ