03 Σεπτεμβρίου 2014

Η ανιψιά του Kennedy απατούσε τον "Εξολοθρευτή" με σύμβουλό του

Η πρώην σύζυγος του Arnold Schwarzenegger φέρεται να απατούσε τον ηθοποιό και πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια με τον 53χρονο Matthew Dowd, που ήταν στρατηγικός αναλυτής της εκστρατείας του ηθοποιού, όταν αυτός έβαζε υποψηφιότητα για τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια το 2006.

Ο "Εξολοθρευτής" είχε γνωρίσει την ανιψιά του John F. Kennedy, Maria Shriver το 1977 σε ένα τουρνουά τένις και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1986.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους το 2011 ύστερα από 25 χρόνια γάμου. Ο πραγματικός λόγος που ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και η σύζυγός του αποφάσισαν να χωρίσουν δεν ήταν ότι ήθελαν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, αλλά ένα εκτός γάμου 10χρονο παιδί που απέκτησε από τη σχέση του με μια από τις οικιακές βοηθούς της οικογένειας.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε ύστερα από δημοσίευμα των Los Angeles Times, ενώ ο Schwarzenegger παραδέχθηκε πως πρόσφατα είπε τα πάντα στη σύζυγό του για το περιστατικό, ότι αντιλαμβάνεται την απογοήτευση των οικείων του και πως αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του.

Πηγή: mirror
Στέφανος Νικήτας
news247