28 Σεπτεμβρίου 2014

Εν αναμονή νέων "Lawrence": Τρίτο κύμα διαρροών με γυμνές φωτογραφίες σταρ του Hollywood

Η ηθοποιός του Twlight Anna Kentrik στο στόχαστρο, όμως δεν λείπουν και φωτογραφίες του μοντέλου Cara Delevigne και σύμφωνα με πληροφορίες, «έρχονται» και νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence
Μόλις μια μέρα μετά τα παράπονα του FBI για το νέο icloud και μια τρίτη «φουρνιά» φωτογραφιών με θύματα την Jennifer Lawrence που πλέον αποτελεί την σταρ με τις περισσότερες γυμνές φωτογραφίες, αλλά και την ηθοποιό Anna Kendrick καθώς και το μοντέλο Cara Delevigne αλλά και αθλήτριες όπως η Ολυμπιονίκης Misty May-Treanor, διεύρευσαν στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες.

Το τρίτο μέρος των γυμνών φωτογραφιών φαίνεται ότι είναι από διασημότητες που είναι λιγότερο γνωστές, αλλά ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις καθώς φαίνεται πως οι χάκερς έχουν ακόμα πολύ υλικό.


Το υλικό της ηθοποιού Anna Kentrik είναι 87 φωτογραφίες από το κινητό της, σε καμία από τις οποίες πάντως δεν είναι γυμνή, αν και πρόκειται σαφώς για προσωπικές της στιγμές.

Αντίθετα, οι φωτογραφίες της Cara Delevigne είναι γυμνές, ενώ και η Jennifer Lawrence, που πλέον πρέπει και η ίδια να έχει χάσει το λογαριασμό του τι έχει δημοσιευθεί και τι όχι, είδε ξανά να γίνονται έρμαιο των χάκερς οι πιο προσωπικές της στιγμές. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι εκείνη που έχει πάθει τη μεγαλύτερη «ζημιά» από το σκάνδαλο, καθώς ήταν η «πρωταγωνίστρια» και των τριών διαρροών που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.