03 Οκτωβρίου 2014

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει τον Κουβέλη για…βοηθό φακίρη»

Με το γνωστό του στιλ και ύφος ο ανεξάρτητος Βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός προσπάθησε να περιγράψει το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών ιδίως όμως τα τεκταινόμενα στο χώρο της Αριστεράς.

«Βλέπετε τι γίνεται τώρα στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Πήραν στα χέρια τις σφουγγαρίστρες και τις πλύστρες και πάνε να καθαρίσουν τα σκαλιά της Κουμουνδούρου. Δεν τους βλέπετε τι κρατούν στα χέρια τους; Έτοιμοι είναι…» είπε σκωπτικά ο Ανεξάρτητος Βουλευτής ,ο οποίος ήρθε στη Βουλή με το συνεργάτη του στη ραδιοφωνική εκπομπή και πρώην αγαπημένο παιδί του Φώτη Κουβέλη, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

«Ό,τι καλύτερο και ευχόμαστε στη σύντροφό σας με ένα πόνο να καλοδεχτείτε το μωράκι σας» είπε ο δημοσιογράφος στον Ανδρέα Παπαδόπουλο και κείνος ευχαρίστησε για τον πελαργό που περιμένουν με αγωνία εκείνος και η Αλεξία Μπακογιάννη.

«Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τώρα τον Φώτη Κουβέλη για …βοηθό φακίρη» συνέχισε να λέει ο ανεξάρτητος Βουλευτής.

«Για πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ψηφίσετε;» ήταν η επόμενη ερώτηση. «Να δω ποιος θα είναι ο υποψήφιος αλλά παράλληλα θα εκτιμήσω και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν μου πεις κάτι σαν το Σαρτζετάκη θα σου πω,όχι ευχαριστώ. Αν μου πεις, αλλά αν μου πεις Καραμανλής θα σου πώ «παρών» σχολίασε ακόμη ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Πριν από δύο χρόνια εγώ είχα προτείνει τον Φώτη Κουβέλη αλλά ο Φώτης κατάφερε να αυτοπυρποληθεί. Τώρα είναι έτοιμοι να καθαρίσουν τα σκαλιά της Κουμουνδούρου. Εγώ βλέπω πάντως το ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τελικά το Φώτη Κουβέλη για…αντιδήμαρχο Χολαργού!» κατέληξε ο Γρηγόρης Ψαριανός ανάβοντας παράλληλα και το πράσινο φως να χρησιμοποιήσει τη πένα του για τη σωστή απόδοση των λεγομένων του.