05 Οκτωβρίου 2014

Στρατολόγος ηλιθίων ο ηλίθιος του Επαναστατικού Αγώνα της Πο@τσας! Πού ψάχνουν τους υπόλοιπους ηλίθιους

Τα βίντεο από την καταγραφή των εικόνων λίγο πριν τη μεγάλη έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, τον περασμένο Απρίλιο, επίθεση για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη ο Νίκος Μαζιώτης, εξετάζουν εκ νέου οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής αναζητώντας τον... Αντώνη Σταμπούλο.

Ο λόγος που οι αστυνομικοί κοιτούν εκ νέου αυτά τα βίντεο είναι για να συγκρίνουν τα κράνη που φορούν οι αναβάτες των δυο μοτοσυκλετών που συνόδευαν τον οδηγό του παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου, τον οποίο βοήθησαν στην διαφυγή του.

Η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει ο Αντώνης Σταμπούλος να έχει αναλάβει το ρόλο του στρατολόγου του Επαναστατικού Αγώνα με αποστολή να εντάσσει στην οργάνωση πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ απασχολήσει τις αρχές

Σκοπός των αστυνομικών βέβαια είναι μέσα από τα βίντεο της επίθεσης, να συγκρίνουν τα κράνη με αυτά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Καυτατζόγλου προκειμένου να διαπιστώσουν ένα πρόκειται για τα ίδια αντικείμενα.

Στην περίπτωση που τα κράνη είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποίησε η ομάδα διαφυγής και βρεθεί και γενετικό υλικό στο εσωτερικό τους, τότε η Αντιτρομοκρατική θα έχει κάνει ένα πολύ σοβαρό βήμα στην ταυτοποίηση και μάλιστα με αποδείξεις, και των υπολοίπων μελών του επιχειρησιακού πυλώνα του «Επαναστατικού Αγώνα».

Παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αναλύει τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης συγκεκριμένων τραπεζικών υποκαταστημάτων στην Πελοπόννησο, τα οποία φέρεται να έχει ληστέψει η ομάδα Μαζιώτη. Οι τράπεζες αυτές είναι στην Ακράτα αλλά και στην Κλειτορία της Αχαΐας, όπου ο Μαζιώτης είχε ταυτοποιηθεί όσων αφορά στην παρουσία του στην συγκεκριμένη ληστεία από το γενετικό του υλικό που βρέθηκε στο σημείο.

Ο Αντώνης Σταμπούλος εξακολουθεί να είναι μη συνεργάσιμος με τις αρχές – Σήμερα κρίθηκε προφυλακιστές και αύριο θα οδηγηθεί στη φυλακή 

Ο Ν. Μαζιώτης σε αυτές τις δυο ληστείες έχει μαζί του κι έναν νεαρό ψηλό άνδρα, οποίος φορούσε περούκα και μαύρα γυαλιά μυωπίας.
Εξετάζεται λοιπόν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το πρόσωπο αυτό να είναι ο Α. Σταμπούλος, πλην όμως ακόμα οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να αποδείξουν με στοιχεία την παρουσία του 31χρονου σε αυτές τις δυο ληστείες.

Στο μεταξύ το γεγονός πως ο 31χρονος είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών παλαιό και όχι καινούργιο μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα», τους κάνει να πιστεύουν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε μείνει αλώβητο από τις συλλήψεις που είχαν πραγματοποιηθεί στην πρώτη εξάρθρωση τις ένοπλης οργάνωσης το 2010 και μάλιστα είχε φροντίσει, ορισμένα από τα στοιχεία της οργάνωσης να μην πέσουν στα χέρια των Αρχών, παρά το γεγονός πως ολόκληρο το οπλοστάσιο του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε περιέλθει στα χέρια τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όταν πια ο Νίκος Μαζιώτης βρέθηκε εκ νέου ελεύθερος, έπειτα από την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, ο Σταμπούλος ενεργοποιήθηκε εκ νέου στον «ένοπλο αγώνα» και μάλιστα ίσως είχε αναλάβει το ρόλο του στρατολόγου και μάλιστα ανθρώπων που δεν έχουν απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, όπως άλλωστε και ίδιος.

Θεοδόσης Πάνου
newsit.gr