21 Οκτωβρίου 2014

Βλαμμένη "καθηγήτρια" έγδυσε μαθήτρια της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια της μπροστά στα  μάτια των συμμαθητών της και μάλιστα εν ώρα μαθήματος! Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο του Όρεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν η «ευέξαπτη» καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μια μαθήτρια για την συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση μέσα στην τάξη.

Τότε μια άλλη μαθήτρια η Σάρα Ρου θέλησε να βγει έξω για να μην την πιάσει κρίση πανικού…. Ωστόσο η κίνηση της αυτή  εξόργισε ακόμη περισσότερο την καθηγήτρια με αποτέλεσμα να την αρπάξει από την μπλούζα και να την τραβήξει μέσα στην τάξη τόσο δυνατά που της έβγαλε την μπλούζα….

«Άνοιξα την πόρτα και ήμουν σχεδόν έξω από την πόρτα. Ήρθε προς το μέρος μου με τράβηξε, πέρασε το χέρι της γύρω από το λαιμό μου, με έριξε κάτω, μου έσκισε το πουλέβερ και τελικά με άφησε γυμνή. Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα στη ζωή μου», δήλωσε μετά το περιστατικό η Σάρα Ρου που όπως λέει μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στην καθηγήτρια ότι είχε πάθει κρίση πανικού…. Η οικογένεια της κοπέλας αρνήθηκε να κάνει μήνυση στη δασκάλα η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι τη διεξαγωγή έρευνας του περιστατικού.