14 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ! Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ! Ο Σκουρλέτης επιμένει παρά το σάλο για τον χρηματισμό βουλευτών: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…

Και δεν τη γλιτώνει γιατί δεν είναι βουλευτής να έχει ασυλία...

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση όσον αφορά τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών έδωσε σήμερα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο Πάνος Σκουρλέτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε τη Δευτέρα σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.

«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα στον σταθμό το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας μάλιστα: «Αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους».

«Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη κάλεσε τη Δευτέρα τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά, τονίζει, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές.

Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

Αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετά τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, άφησε μέσω του ΣΚΑΪ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.\

 

   

   

   

   

   

   

   

   

      null