07 Οκτωβρίου 2014

Σκύλευση νεκρών από την ψυχοπαθή, νέα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή

Για το δυστύχημα που κόστισε την ζωή τριών ανθρώπων και τον βαριά τραυματισμένο υπολοχαγό τοποθετήθηκε η Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Facebook... φυσικά πάλι φταίει η κυβέρνηση, οι δανειστές, οι τοκογλύφοι, οι Ελ και οι Ελοχίμ....

Αναλυτικά, η βουλευτής Κοζάνης έγραψε:

Έλληνες στρατιώτες υπηρετώντας την Γαλανόλευκη πεθαίνουν στον Βόλο, την ώρα που η Συγκυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για κινήσεις κοινοβουλευτικού εντυπωσιασμού. Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους από μια πολιτική ηγεσία που αποδεικνύεται επικίνδυνη τόσο για την κοινωνία όσο και για την Πατρίδα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή χρήση τεχνασμάτων που ευτελίζουν το κοινοβούλιο και το υποβιβάζουν στα μάτια των Ελλήνων.

Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κρατά στο σπίτι του τα απόρρητα σχέδια άμυνας της Χώρας, οι Έλληνες στρατιώτες αντιμετωπίζουν επικίνδυνο εξοπλισμό, τραγικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την αδιαφορία της Συγκυβέρνησης για το αξιόμαχο των δυνάμεων προάσπισης της εθνικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας. Η υποτιθέμενη αναδιοργάνωση αποδομεί την φύλαξη των συνόρων, στελέχη πληρώνουν από την τσέπη τους και τον παράνομα πετσοκομμένο μισθό τους για τα αναγκαία εφόδια. Η ανθρωπιστική κρίση μιας κοινωνίας που καταρρέει υπό το βάρος της αδιέξοδης λιτότητας επεκτείνεται στο στρατό για να εξαθλιώσει τους οπλίτες και να καταρρακώσει τους αξιωματικούς. Εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων στρατιωτών που υπηρετώντας περήφανα την Γαλανόλευκη έχασαν τη ζωή τους εκπαιδευόμενοι υπό συνθήκες αμφίβολης ασφάλειας.