13 Οκτωβρίου 2014

Επιστράτευση στη ΝΔ! Όλα τα κορυφαία στελέχη ξεκινούν περιοδείες στη χώρα

Υπό το φόβο ενός πολιτικού ατυχήματος που θα επιφέρει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το Μέγαρο Μαξίμου επιστρατεύει κορυφαία κομματικά στελέχη τα όποια ξεκινούν άμεσα περιοδείες σε όλη την επικράτεια.

Στόχος τους είναι να ενεργοποιήσουν τον κομματικό μηχανισμό και ώστε να “επικοινωνήσουν” στους πολίτες το κυβερνητικό έργο, να συσπειρώσουν την βάση του κόμματος και να “επαναπατρίσουν” όσους αποχώρησαν από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει και ο πρωθυπουργός ο οποίος θα παρευρεθεί σε κομματικές συγκεντρώσεις κυρίως στην περιφέρεια. Ενδεικτικό του βάρους που δίνεται από το Μέγαρο Μαξίμου σε αυτή την “επιχείρηση” συσπείρωσης είναι το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε το «βαρύ πυροβολικό» της παράταξης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τους επόμενους μήνες θα οργώσει την περιφέρεια και θα είναι κεντρικός ομιλητής σε αρκετές κομματικές εκδηλώσεις. Εξάλλου είναι από τους πρώτους που είχαν επισημάνει πως πρέπει το κόμμα πρέπει να ανακτήσει την επαφή του με την βάση και συμμετείχε σε όλες τις κλειστές συσκέψεις στο Μαξίμου για το θέμα αυτό.

Εκτός όμως από την ενεργοποίηση των κομματικών στελεχών στο εσωτερικό επιστρατεύτηκαν και στελέχη που δρουν στο εξωτερικό, με πρώτο τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ευρωβουλευτών, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Π” ο Μ. Κεφαλογιάννης μαζί με “κλιμάκιο” βουλευτών ξεκινά περιοδείες, την ερχόμενη εβδομάδα, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά πανελλαδικά.

της Άννας Καραβοκύρη
http://www.paraskhnio.gr/epistrateysi-sti-nd-ola-ta-koryfaia-st/