13 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Σαμαράς σε Τσίπρα: Πες μας ονόματα ανώμαλε!

Μετά τη δήλωση Σαμαρά τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν ανακοίνωση και καλούν τον Σαμαρά να συνδράμει τη Δικαιοσύνη... δηλ. να πει ποιους χρημάτισε; Τρελά αγόρια αν δεν το έχετε καταλάβει: Ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τον Σαμαρά ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ... 

Σε δήλωσή του με αφορμή την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα σαν παράγοντα αποσταθεροποίησης.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του κ. Αντώνη Σαμαρά:

«Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού Βουλευτών.

Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία.
Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».

Θετικός ο ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγγελική έρευνα για το «χρηματισμό βουλευτών»

Θετική  ήταν η ανταπόκριση του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγγελική έρευνα με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη , ο οποίος επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα αναφέρθηκε σε πληροφορίες για χρηματισμό βουλευτών, με στόχο να εξασφαλιστούν 180 έδρες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
syriza aa
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να γίνει αρωγός της δικαιοσύνης για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι: «Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση».