31 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ!! Οι Ρώσοι «ξεπαγιάζουν» τους Σέρβους... και οι ηλίθιοι νόμιζαν ότι θα ξεπαγιάζει η Μέρκελ

[ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ Φ.Α. ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΓΙΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ;

Άλλη μια περίπτωση όπου οι κότες της υφηλίου γαμ@νε κανονικά ένα σύμμαχό τους! Μετά το πούλημα της Κύπρου έρχεται η σειρά της Σερβίας που είναι παραδοσιακά φίλη τους να γνωρίσει στο πετσί της τι θα πει "σύμμαχος του Πούτιν"]

Την μείωση της παροχής φυσικού αερίου προς την Σερβία ανακοίνωσε η Μόσχα καθώς το Βελιγράδι έχει καθυστερήσει να πληρώσει τον τελευταίο λογαριασμό.
Όπως αποκάλυψε η Σερβική εφημερίδα «Danas», ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην τελευταία του επίσκεψη εγκατέλειψε θυμωμένος και απογοητευμένος το Βελιγράδι από τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Συγκεκριμένα, έγκυρες κυβερνητικές πηγές που επικαλείται η «Danas», ανέφεραν ότι ο Ρώσος πρόεδρος, στη συνάντησή του με τον Σέρβο πρωθυπουργό, ζήτησε να υπογραφεί πρωτόκολλο, με το οποίο θα δεσμεύεται η Σερβία ότι θα επιστρέψει τα χρέη από την αγορά φυσικού αερίου, μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Ωστόσο ο Σέρβος πρωθυπουργός αρνήθηκε κάτι τέτοιο, με την δικαιολογία ότι τα οικονομικά της χώρας δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο. Τα χρέη της Σερβίας προς τη Ρωσία για την αγορά φυσικού αερίου, από τότε που άρχισε η παροχή, ανέρχονται σε 200 εκατομμύρια δολάρια.

Φόβος των Ρώσων αλλά και των φιλορώσων Σέρβων αξιωματούχων, είναι να μην πάρει το Βελιγράδι ολοκληρωτική στροφή προς την Δύση, αν οι δύο χώρες έρθουν σε ρήξη.