31 Οκτωβρίου 2014

Σαμαράς: Βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και τα μνημόνια

«Βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και από τα μνημόνια» τόνισε για ακόμη μια φορά ο  Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός υπογράμμισε οτι «βγαίνουμε συντεταγμένα από την κρίση. Θέλουμε μια χώρα που δεν θα αναπτύσσεται με ψέματα. Μια οικονομία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τον βηματισμό μας».

Ενώ για το ρόλο της  ΟΝΝΕΔ όλα αυτά τα χρονιά υποστήριξε οτι «είναι μάθημα δημοκρατίας να συνυπάρχεις στον ίδιο χώρο με άλλους νέους διαφορετικών χώρων. Είναι μάθημα δημοκρατίας να ανοίγεις το δρόμο για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικό τη τα»…

Ο  πρωθυπουργός για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο  Πανεπιστήμιο Αθηνών, χαρακτήρισε μικρές ομάδες οι όποιες εμποδίζουν τα όργανα διοίκησης των πανεπιστημίων να συνεδριάσουν και αποτελούν την κατάντια από την οποία ξεκολλάει η Ελλάδα…

Τέλος ο Αντώνης Σαμάρας χαρακτήρισε «θρασίμια» όλους εκείνους που δημιουργούν όλες αυτές τις καταστάσεις στα πανεπιστήμια επισημαίνοντας «οτι οι οικογένειες τους δεν τους δίδαξαν τις αρχές της δημοκρατίας που είναι η τήρηση των νομών».

Θ.Δ.