07 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ πώς ήταν και πώς έγινε η Μέγκαν Φοξ από τα μπότοξ και τις πλαστικές!

​Θεωρείται μία από τις πιο «καυτές» του Hollywood και όχι άδικα. Όμως, ποιος μπορεί να παραβλέψει τις δεκάδες πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί η Μέγκαν Φοξ προκειμένου να αποκτήσει το αψεγάδιστο πρόσωπό της;

Παρά το ότι είναι μόλις 28 ετών, η ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι έχει ανασφάλειες για την εμφάνισή της και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, από την προώθηση της νέας της ταινίας στη Γερμανία, πυροδότησαν σειρά δημοσιευμάτων για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, τις οποίες, πάντως, η ίδια διαψεύδει.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η Μέγκαν έγινε το «καυτό» αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια άνδρες ανά τον πλανήτη, αλλά και πρότυπο ομορφιάς, κάνοντας μπότοξ, βλεφαροπλαστική, προσθετική στα χείλια και στο στήθος, αλλά και πλαστική στην μύτη!

Μάλιστα, για την εμφάνισή της, η σέξι πρωταγωνίστρια φέρεται να έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα τουλάχιστον 47.000 ευρώ σε πλαστικούς!

Mε τα φρύδια της να έχουν φτάσει στον... ουρανό και κάθε έκφραση να έχει σβηστεί από το πρόσωπό της, το πιο εύστοχο σχόλιο γράφτηκε στο Twitter: σε λίγο, η Μέγκαν θα μπορεί να παίξει μόνο στην ταινία «Η Μούμια»!

ΔΕΙΤΕ πόσο άλλαξε η Μέγκαν μέσα σε 10 χρόνια:

2004


2007


2008


2009


2010


2011


2012


2014