08 Οκτωβρίου 2014

Εργοδοτικός τραμπουκισμός στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτές είναι οι ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν κόπτεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Επιβάλλει καθεστώς τρομοκράτησης στους απλήρωτους τεχνικούς του ραδιοφωνικού του σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5»!

Χωρίς… φράγκο μες την τσέπη οι άνθρωποι, ζήτησαν διάλογο με τη διοίκηση αλλά εκείνη αδιαφόρησε. Έτσι, προχώρησαν στην κήρυξη 48ωρης απεργίας για τα δεδουλευμένα τους κι εκεί αναγκάστηκαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι να τους εξοφλήσουν για να μη βγουν… παράσιτα «στον αέρα»!

Το αισχρό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο διευθυντής του σταθμού (κι επί χρόνια τρόφιμος του αρρωστημένου μαγαζιού που άκουγε στο όνομα ΕΡΤ) Κώστας Αρβανίτης, βγήκε στην εκπομπή του και τους… στόλισε κανονικά λέγοντας ότι”υπήρξε θέμα με απεργία στο Κόκκινο. Εννέα τεχνικούς έχουμε εδώ, οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν το Κόκκινο και βεβαίως αποφασίσαμε να προωθηθεί η πληρωμή αυτών. Εκβιαστικό ήταν, οπότε πληρώθηκαν οι εννέα τεχνικοί και το Κόκκινο δεν έκλεισε. Και δεν πληρώθηκαν οι άλλοι. Αυτή είναι μία αντίληψη που έχουν οι τεχνικοί και έπρεπε να το κάνουμε ή έπρεπε να πάμε σε μία τέτοια σύγκρουση“!

Επειδή ο Τσίπρας με τον Βίτσα του τα… υπαγόρευσαν αυτά, η ΕΣΗΕΑ κι οι συνεργαζόμενες Ενώσεις, τι λένε;

http://lykavitos.gr/