11 Οκτωβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Για να καταλάβω δηλ; Όσοι δεν ψηφίσουν, τα'χουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε: «δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς».

Σχολιάζοντας το μήνυμα της χθεσινής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε, μιλώντας σε εκπομπή του Mega: «Η κοινωνία δεν θέλει εκλογές, δεν θέλει αποσταθεροποίηση».

Πρόσθεσε πως «δεν απασχολούν τους πολίτες, ούτε οι κοκορομαχίες των πολιτικών στα τηλεοπτικά παράθυρα, ούτε οι διαξιφισμοί μέσα στη Βουλή, αλλα τους απασχολεί η λύση στα προβλήματα τους», ενώ αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε:

«Εμείς λέμε: ελάτε τώρα που έχουμε την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατιας και ας έρθει και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το τραπέζι. Αυτό το κάλεσμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργος, ελάτε να καταλήξουμε σε ενα πρόσωπο κοινής αποδοχής».

Επιπλέον, ο γραμματέας της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να λέει ότι είναι «αργυρώνητοι» όσοι βουλευτές ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Αναρωτιέμαι δηλαδή, όσοι δεν ψηφίσουν πάει να πει ότι τα έχουν πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ; Μην μπούμε σε μια τέτοια λογική, διότι υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα» συμπλήρωσε.