06 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Τζήμερος με τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν, έχουν καταφεσώσει το ραδιοσταθμό τους και δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε ένα ισολογισμό

Αφορμή για «επίθεση» του Θάνου Τζήμερου στο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του είναι απλήρωτοι δύο μήνες - Χαρακτηρίζει τα στελέχη του κόμματος «γελοίους που θέλουν να κυβερνήσουν» - «Ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. Έχει μπει μέσα με τα μπούνια...»
«Επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες εξαπέλυσε ο Θάνος Τζήμερος.

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να διαπραγματευτεί και να πείσει τους πάντες για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους, φαίνεται ότι αποτυγχάνει να συνεννοηθεί με τους εργαζομένους του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» τον οποίο ελέγχει. Να δούμε τι θα κάνει όταν θα έρθει η ώρα να δώσει στους ψηφοφόρους του τα... δεδουλευμένα - μετά το χοντρό δούλεμα που τους ρίχνει τόσον καιρό, τώρα» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.


Σημειώνεται ότι λόγω της καθυστέρησης αυτής η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας είχε εξαγγείλει 48ωρη απεργία για σήμερα, Δευτέρα, και για αύριο, Τρίτη. Η απεργία τελικά ανεστάλη όπως ανακοίνωσε η ΕΤΕΡ «μετά την έγγραφη διαβεβαίωση της Διοίκησης του εν λόγω ραδιοσταθμού για πλήρη αποπληρωμή όλων των οφειλόμενων στους τεχνικούς "μέχρι τις 15 Οκτώβρη"».

Ο κ. Τζήμερος επεκτείνει την κριτική του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλύοντας και τον ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως «οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν».

«Οι σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση. Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν» γράφει ο Θάνος Τζήμερος σε δεύτερη ανάρτησή του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τζήμερου για τον ισολογισμό έχει ως εξής:

“ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ!
Οι γελοίοι που θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα έχουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει 17,7 εκατομμύρια ευρώ κρατική χρηματοδότηση την περίοδο 2011- 2014, ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν είναι απλώς στο κόκκινο. Έχει μπει μέσα με τα μπούνια και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυο μήνες. Όμως, οι σταλινοφωστήρες δεν έχουν κάνει μόνο λάθος στη διαχείριση. Δείτε τον ισολογισμό του σταθμού και θαυμάστε τα παιδαριώδη λάθη στη σύνταξή του, λάθη που ούτε πρωτοετείς σε ΙΕΚ λογιστικής δεν κάνουν. Το λαβράκι το εντόπισε στο ΦΕΚ Αρ. φύλλου 1720, 07/03/2012 ο Βασίλης Σαββουλίδης (Vasileios Savvoulides), που κάνει τα παρακάτω σχόλια:
Ας απολαύσουμε τον επικό ισολογισμό του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί που «θα έρθουν να βάλουν μια τάξη στα οικονομικά της Ελλάδας».
Θα μπορούσα να κάτσω να σχολιάσω, αλλά η εικόνα μιλάει μόνη της. Ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ισολογισμό.
Πέρα από τα ανωτέρω, η εταιρεία «Στο Κόκκινο»:
1) θα έπρεπε να είχε κάνει αύξηση στο μετοχικό της κεφάλαιο περίπου κατά 1.100.000€ (εκτός αυτής των 250.000€ που ήδη έκανε) ώστε να έρθει σε θετικά ίδια κεφάλαια και να μην πρέπει να της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας. Έχει δηλαδή ακριβώς τα ίδια προβλήματα που παρουσίασαν πρόπερσι οι τράπεζες.
2) Ο ισολογισμός που παραθέτω είναι της χρήσης 2009 επειδή η επιχείρηση «Στο Κόκκινο», ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ άλλους πρόσφατους ισολογισμούς! Ακόμα και αυτόν του 2009, τον παρουσίασε το 2012 (!). Τι περιμένει η αρμόδια Δ/νση Εμπορίου για να τους βάλει λουκέτο; Η μοναδική προσωρινή λύση (αφόσον δεν γίνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) είναι η «Διοίκηση Πρωτοδικείου». Όπως οι αποτυχημένες μας ποδοσφαιρικές ομάδες”.