07 Οκτωβρίου 2014

Πάγκαλος λάβρος κατά Κουβέλη: Είναι ανάξιος για Πρόεδρος Δημοκρατίας

Μετωπική επίθεση κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος: «Θεωρώ την παρουσία Κουβέλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας μεγίστη κατάπτωση του πολιτικού συστήματος. Είναι ανάξιο πρόσωπο για τέτοιο αξίωμα» δήλωσε ο πρώην υπουργός (Βήμα fm) προκαλώντας αίσθηση με τους χαρακτηρισμούς του.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η συμπόρευση ΔΗΜΑΡ- ΣΥΡΙΖΑσυνιστά μεγίστη κατάπτωση του πολιτικού συστήματος.

Αποτίμησε αρνητικά την πορεία της ΔΗΜΑΡ: «Είσαι στην κυβέρνηση, φεύγεις από την κυβέρνηση, ξαναγυρίζεις και τώρα καταψηφίζεις την κυβέρνηση. Φεύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και ξαναγυρίζεις και όταν βλέπεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σε παίρνει και δεν σε κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λες μετά ότι δεν θα ψηφίσεις και Πρόεδρο και παρασύρεις μια ομάδα σοβαρών ανθρώπων – διότι μέσα στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που παρασύρονται και βολοδέρνουν, από εδώ και από εκεί και τελικά εξευτελίζονται και γελοιοποιούνται» υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος.

Προέβλεψε δε ότι η ΔΗΜΑΡ «θα εξαφανιστεί, στις εκλογές» και πως πλέον «έχει περιθωριοποιηθεί, έχει γελοιοποιηθεί και είναι εκτός πολιτικής σκηνής. Είναι γελοίο και το θέαμα κάποιων, που παριστάνουν τους εκπροσώπους».