05 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-F1: Πολυ κρίσιμη η κατάσταση του Μπιανκί-Του κανουν εγχείρηση στο κεφάλι

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο οδήγησε στη διακοπή του γκραν και εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η FIA, με επίσημη ανακοίνωση της που εξέδωσε, ο Γάλλος οδηγός της Marussia υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ για την εξέλιξη της υγείας του θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση το νοσοκομείο, όταν έχει νέα.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται ο 25χρονος πιλότος φέρει πολλαπλά, σοβαρά, τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον 42ο γύρο ο Άντριαν Σούτιλ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και χτύπησε στις μπαριέρες στη στροφή εφτά. Οι αγωνοδίκες όρισαν καθεστώς κίτρινης σημαίας πριν τη στροφή για να ενημερώσουν τους πιλότους για το ατύχημα. Ένας γερανός βρέθηκε στο σημείο για να απομακρύνει το μονοθέσιο και να το μεταφέρει σε ένα ασφαλές μέρος.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη, ο οδηγός του μονοθεσίου ‘17’, Ζιλ Μπιανκί, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, βγήκε εκτός πίστας και χτύπησε στον γερανό. Με το που οι άνθρωποι της πίστας διαπίστωσαν ότι ο πιλότος έχει τραυματιστεί, πήγε στο σημείο η ομάδα γιατρών, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο ασφαλείας. Στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο. Έβγαλαν τον πιλότο από το μονοθέσιο, τον μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Mie General.

Η ακτινογραφία έδειξε ότι υποφέρει από πολλά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από αυτό θα μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Το νοσοκομείο θα ενημερώσει μόλις υπάρχουν πληροφορίες»


Newsroom ΔΟΛ