03 Οκτωβρίου 2014

«Σβήσαμε δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες» απαντά η Google στις γυμνές celebrities

Και κλείσαμε εκατοντάδες λογαριασμούς αμέσως μόλιας μας ζητήθηκε, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, απαντώντας στις διασημότητες που ζητούν αποζημίωση

Άμεση υποστηρίζει η Google ότι ήταν η αντίδρασή της στο αίτημα των δεκάδων διασήμων που ζήτησαν να σταματήσει η αναδημοσίευση των αποκαλυπτικών φωτογραφιών τους.
Αυτή ήταν η απάντηση της εταιρείας στον δικηγόρο 12 διασήμων που σύμφωνα με πληροφορίες συνασπίστηκαν προκειμένου να ζητήσουν αποζημίωση που κατά πληροφορίες φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια.



«Αφαιρέσαμε δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες - μέσα σε ώρες από την υποβολή των αιτημάτων - και κλείσαμε εκατοντάδες λογαριασμούς. Το διαδίκτυο χρησιμοποιείται για πολλά καλά πράγματα. Η κλοπή των ιδιωτικών φωτογραφιών δεν είναι ένα από αυτά» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στην επιστολή που συνέταξε ο δικηγόρος Μάρτι Σίνγκερ κατ' εντολήν - κατά πληροφορίες- των Jennifer Lawrence, Rihanna και Kim Kardashian κ.α. κατηγορεί τους συνιδρυτές της Google, Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν, για «ανήθικες τακτικές και αήθη συμπεριφορά».