14 Οκτωβρίου 2014

Αποχώρησε λόγω υβριστικών συνθημάτων ο Γιώργος Βαρδινογιάννης! (VIDEO)

Σε αποχώρηση από το ΔΑΚ Ναυπλίου, όπου βρέθηκε σε φιλικό παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και του Πανναυπλιακού αναγκάστηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, μετά από την υβριστική συμπεριφορά μερίδας οργανωμένων οπαδών των «πρασίνων» προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βρέθηκε στο φιλικό των παλαίμαχων του Πανναυπλιακού με τον Παναθηναϊκό, με τα έσοδά της αναμέτρησης να διατίθενται για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Μερίδα οπαδών των «πρασίνων» μόλις είδαν τον «καπετάνιο» άρχισαν να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο ίδιος τους πλησίασε -σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα- όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά το περιστατικό στο parapolitikaargolida.gr ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σχολίασε: «Ο λόγος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ...»



Για την ιστορία η φιλική αναμέτρηση έληξε με 3-3 με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 και να γυρίζει την αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος σε 3-3.