22 Οκτωβρίου 2014

Και άλλη καθηγήτρια σε ανάρμοστη σχέση (λέμε τώρα)... με μαντράχαλο (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Χαμός από τις αποκαλύψεις για την σεξουαλική σχέση της 24χρονης καθηγήτριας με τον 17χρονο μαθητή της.

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από το Τέξας συνελήφθη μετά από την δημοσιοποίηση της σεξουαλικής της σχέση με έναν μαθητή της όταν αυτή αποκαλύφθηκε από τους διευθυντές του σχολείου που δίδασκε..
Συγκεκριμένα, η 24χρονη Ashley Zehnder, που είναι καθηγήτρια βιολογίας και βοηθός προπονητής στις μαζορέτες στο «Pasadena High School», είχε ανάρμοστη σχέση με ένα 17χρονο μαθητή της. Η διεύθυνση του σχολείου ξεκίνησε έρευνα αφού άκουσε τις φήμες όπου η καθηγήτρια Zehnder έστειλε στο μαθητή της μια γυμνή φωτογραφία της, μέσω της πλατφόρμας «Snapchat».

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ένας φοιτητής παραδέχθηκε είχε μια γυμνή φωτογραφία της Zehnder, εξηγώντας ότι ο ίδιος την είχε λάβει από άλλον μαθητή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Η αστυνομία δεν αμφισβήτησε την μαρτυρία του έφηβου, που είναι μέλος στην ομάδα.. αλλά πρόλαβε να «μαρτυρήσει» ότι ο ίδιος και η Zehnder είχαν σεξουαλική σχέση από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, παρέχονταςλεπτομερείς περιγραφές του σπιτιού της και το τι έκανε όταν ήταν μαζί της...

Όταν η αστυνομία κάλεσε την καθηγήτρια Zehnder, τότε αυτή τα αρνήθηκε όλα και υποστήριξε πως όλα ήταν ψέματα, μέχρι που οι Αρχές της έδειξαν τα μηνύματα από το τηλέφωνό του εφήβου.

Τέλος, η καθηγήτρια Zehnder παραιτήθηκε από τη θέση της νωρίτερα αφού της χρεώθηκε η ανάρμοστη σχέση με ένα μαθητή της..

Δείτε το Video: