20 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Βλαμμένη νταντά έκανε… σ@ξ με 10χρονο αντί να τον προσέχει

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη θα βρεθεί 25χρονη νταντά στις ΗΠΑ καθώς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο αγόρι. Η 25χρονη Μέριμπεθ Ράταϊκ, ενώ είχε κληθεί να προσέχει το παιδί φιλικού της ζευγαριού εκείνη είχε άλλα… «σχέδια».
Η δυσάρεστη αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του αγοριού παρατήρησε σημάδια στον λαιμό του παιδιού χωρίς να υπάρχει αιτία, ενώ ούτε το παιδί είχε παραπονεθεί παλιότερα. Όταν τον ρώτησε για αυτά, ο μικρός της εκμυστηρεύτηκε ότι του τα έκανε η νταντά του, η οποία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις από τις 19 έως τις 23 του περασμένου Αυγούστου.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι η «νταντά» όταν ασελγούσε επάνω στο παιδί, τα αδελφάκια του 10χρονου κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο ενώ οι γονείς βρίσκονταν στο νοσοκομείο καθώς η μητέρα θα έφερνε στο κόσμο άλλο ένα παιδάκι.Έπειτα από τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της 25χρονης, ωστόσο, η Μέριμπεθ αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν κακοποίησε το αγόρι, αλλά ότι ο 10χρονος της «ρίχτηκε»! Μάλιστα με ιδιαίτερο θράσος, είπε ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το παιδί γιατί αισθανόταν «ντροπιασμένη»…
Πάντως, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της και τώρα η 25χρονη κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού. Η εγγύηση για την Ράταικ, η οποία βρέθηκε σε δικαστήριο του Κονέκτικατ την περασμένη Τρίτη, τέθηκε στα 150.000 δολάρια.