23 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΤΑΙ! Το Πρώτο Θέμα "θάβει" τον Ρουσόπουλο: Άνθρωπός του ο δήμαρχος που απέκρυψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ

Το Πρώτο Θέμα “εκτελεί” για άλλη μια φορά τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, καθώς με σημερινό ρεπορτάζ του ισχυρίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος Ζάγαρης, που “συνελήφθη” από το ΣΔΟΕ να έχει αποκρύψει καταθέσεις ύψους 3.427.000 ευρώ, ήταν άνθρωπος του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού Επικρατείας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, “ο Ζάγαρης υπήρξε πρωτοπαλίκαρο την τότε εποχή, στην προετοιμασία της υποψηφιότητας του Θόδωρου Ρουσόπουλου στην Περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα, σε τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο ο τότε δήμαρχος χρηματοδοτούσε, ο πρώην υπουργός εμφανιζόταν περίπου ως πολιτικός μεσσίας. Αυτά, για να μην ξεχνάμε και την πρόσφατη πολιτική ιστορία”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος είχε μια μακρά και σκληρή κόντρα με το Πρώτο Θέμα, την εποχή της απομάκρυνσής του από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης έγραφε πύρινα άρθρα εναντίον του, αποκαλώντας τον “ψευτο-Θόδωρο”.

Λάζαρος Καλλιανιώτης
http://ysterografa.gr/