21 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΕΔΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΗ! ΘΑ ΜΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΗ! Μελάς: Υπάρχουν 4 με 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ που συμφωνούν μαζί μου

Τη «σκιώδη» κυβέρνησή τους ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος ήταν τόσο κότα που όρισε «Υπυργό Υγείας» τον Παναγιώτη Μελά... εκτός αν ο Πανάρας τα έχει βρει σε όλα με τη συγκυβέρνηση και τη Μέρκελ και κάνει τα στραβά μάτια για να εκλεγεί Πρόεδρος και να συνεχίσουν οι Έλληνες να αυτοκτονούν!

Την άποψη που είχε διατυπώσει μιλώντας προ δύο ημερών, επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς και παρά τους λεονταρισμούς του Πάνου Καμμένου, επιμένει ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, χωρίς να φοβάται τη διαγραφή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως την ίδια με εκείνον άποψη συμμερίζονται και τέσσερις με πέντε βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε: «Εγώ λειτούργησα για το καλό του ελληνικού λαού. Θέλω να μελετήσω την όλη κατάσταση. Εάν το καλύτερο είναι να ψηφιστεί πρόεδρος και να μην πάμε σε εκλογές ή να μην ψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές» και αναρωτήθηκε: «Εγώ το μνημόνιο το καταψήφισα. Ποιος μου εγγυάται σήμερα ότι η πορεία του ελληνικού λαού θα είναι καλύτερη με τη σημερινή κυβέρνηση από ό,τι με μια άλλη;».

Στη συνέχεια, ο κ. Μελάς πρόσθεσε ότι με την άποψη του ίδιου που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μέχρι να μελετήσει την κατάσταση, συμπαρατάσσονται και άλλοι τέσσερις με πέντε βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους έχει κάνει τη σχετική συζήτηση.

Τέλος, σε ερώτηση για το κατά πόσο τέτοιες κινήσεις από τον ίδιο μοιάζουν να ρίχνουν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μελάς απάντησε: «Οι αρχές και η αξίες της ΝΔ είναι μέσα μου, όμως άλλο οι αρχές και οι αξίες και άλλο η μνημονιακή πολιτική».

Τη «σκιώδη» κυβέρνησή τους ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου (έχει διατελέσει υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή), ενώ τομέα ευθύνης ανέλαβε ο Παναγιώτης Μελάς (ορίστηκε τομεάρχης Υγείας).

Αναλυτικά, με αλφαβητική σειρά η «σκιώδης» κυβέρνησή των ΑΝΕΛ:

Αβραμίδης Γαβριήλ: Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Δαμαβολίτης Κώστας: Τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δημαράς Γιάννης: Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.

Καμμένος Πάνος: Τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Κόλλια Μαρία: Τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης.

Κουίκ Τέρενς: Τομεάρχης Εξωτερικών και Τουρισμού.

Κουντουρά Έλενα: Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Μελάς Παναγιώτης: Τομεάρχης Υγείας.

Νικολόπουλος Νίκος: Τομεάρχης Οικονομικών.

Ξουλίδου Σταυρούλα: Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ουζουνίδης Μαρίνος: Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών.

Χαϊκάλης Παύλος: Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Πολιτισμού.

Χρυσοβελώνη Μαρίνα: Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.