25 Νοεμβρίου 2014

Τζαμτζής: Στη ΝΔ δεν έχουμε κλέφτες και απατεώνες όπως στο ΠΑΣΟΚ

Ενδοκυβερνητικές τριβές προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Ιορδάνη Τζαμτζή, σε κομματική εκδήλωση στην Έδεσσα, όπου ανέφερε πως «η ΝΔ δεν έχει κλέφτες και απατεώνες όπως έχει το ΠΑΣΟΚ». «Μαζέψτε» τον, κάλεσε το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ.

«Η ΝΔ μάζευε, συμμάζευε, έβαζε τάξη στα πράγματα και ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και σπαταλούσε τα χρήματα. Έκανε ό,τι ήθελες και γι' αυτό το λόγο όμως σήμερα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι πολύ χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Ακούω πολλές φορές μέσα στη Βουλή συναδέλφους από το ΠΑΣΟΚ να λένε "εμείς επειδή ψηφίσαμε το μνημόνιο πρώτοι, ενώ κάναμε καλό στην Ελλάδα, τώρα το πληρώνουμε". Όχι, δεν είναι αυτό. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που λήστεψαν το κράτος ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας-ένας πάνε στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο Ιορδάνης Τζαμτζής και πρόσθεσε:

«Αυτή όμως η παράταξη της προσφοράς πάντοτε σηκώνει το μεγάλο βάρος. Και το μεγάλο βάρος που σηκώνει σήμερα η κυβέρνηση είναι να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Πιο δύσκολη κατάσταση για τους βουλευτές και τα στελέχη αυτής της παράταξης, δεν υπάρχει. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι υπουργός, να είσαι βουλευτής, να είσαι στέλεχος της ΝΔ σε μια συγκεκριμένη κυβέρνηση, που δεν την επέλεξες, αναγκάστηκες να την κάνεις με το ΠΑΣΟΚ και φυσικά είναι το τεράστιο βάρος»

Για «αφελείς» δηλώσεις που δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση έκανε λόγο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. «Καλούμε την ηγεσία της ΝΔ να αποδοκιμάσει τη συμπεριφορά του κ. Τζαμτζή ανοικτά και δημόσια» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.