19 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Σοκ προκαλεί η υπόθεση κυκλώματος παιδεραστίας στην βρετανική Βουλή

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι Βρετανοί βουλευτές πιθανόν να συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστίας, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονταν και σε δολοφονίες. Συγκεκριμένα, η έρευνα κάνει λόγο για πιθανή εμπλοκή μελών της βουλής των κοινοτήτων σε παιδεραστικά κυκλώματα ήδη από την δεκαετία του ’80.

Σύμφωνα με την έρευνα της Scotland Yard οπου έχει κωδικό όνομα «Operation Fireback», η υπόθεση αφορά φάκελο με 114 περιπτώσεις παιδεραστίας που είχαν διερευνηθεί πριν από 30 χρόνια περίπου, ο οποίος στην συνέχεια εξαφανίστηκε για να έρθει ξανά στο φώς το περασμένο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες που ενέχονταν στον φάκελο, μιλούσαν για συμμετοχή ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας σε όργια και δολοφονίες ανηλίκων.

Το BBC αναφέρει ότι  40χρονος μίλησε στο δίκτυο με το ψευδώνυμο «Νικ», για τις καταγγελίες που έχει κάνει παλιότερα. Ανέφερε πως είχε πέσει θύμα βιασμού αρκετές φορές από βουλευτές και υπουργούς του Συντηρητικού Κόμματος, αλλά και ότι ήταν μάρτυρας του φόνου ενός 12χρονου. Ταυτόχρονα, ενώ υποστήριξε ότι γνωρίζει και για άλλους δύο θανάτους αγοριών, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο,  ίδιος υποστήριξε πως το 12χρονο θύμα και ο ίδιος είχαν μεταφερθεί με όχημα σε βίλα στο Πίμλικο, όπου το ένα από τα παιδιά δολοφονήθηκε αμέσως μετά το όργιο.