20 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Κατακρεούργησε τον εραστή της γυναίκας του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

Να είστε προσεκτικοί όταν βάζετε το «πουλί» σας ..

Ένας 25 ετών άνδρας με το όνομα Reginaldo Santos de Jesus γνωστός ως Bada δέχτηκε πολλές μαχαιριές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θύμα είχεσχέση με την σύζυγο του επιτιθέμενου. Έτσι, γι αυτό το λόγο ο Bada έλαβε χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια, καθώς και σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ο άνθρωπος τελικά έχασε ένα χέρι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο περιφερειακό νοσοκομείο του Eunapolis, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Bada, ήταν στοσπίτι του και δέχτηκε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι περίπου στις 13:30, το Σάββατο που μας πέρασε (15/11/2014), στην Avenida Guaratinga στην πόληItabela.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το θύμα δέχτηκε τα απανωτά χτυπήματα από τον απατημένο σύζυγο. Στις σοκαριστικές φωτογραφίες βλέπουμε τον Bada γεμάτο με αίματα αφού δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ευτυχώς τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον πήγε στο Νοσοκομείο, όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Η Στρατιωτική Αστυνομία που έφτασε στο σπίτι του θύματος έδωσε τις φωτογραφίες στηνδημοσιότητα, και συνεχίζει να ερευνά ακόμη για την ευθύνη της επίθεσης.

Δείτε τις φωτογραφίες: