25 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ'ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΟΚΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! Σάλος στην Ουγγαρία με βίντεο της Αστυνομίας: Εσείς ευθύνεστε για τον βιασμό σας [βίντεο]

Με έναν απαράδεκτο και απόλυτα φαλλοκρατικό τρόπο η ουγγρική Αστυνομία προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα προς τις γυναίκες έτσι ώστε να αποφύγουν στο μέλλον να πέσουν θύματα βιασμού. Μόνο που το αποτέλεσμα ήταν να... δικαιώσει εμμέσως πλην σαφώς τους δράστες.

Στο βίντεο τρεις κοπέλες αποφασίζουν να βγουν έξω για να διασκεδάσουν. Ντύνονται αναλόγως και στο μπαρ που πηγαίνουν βρίσκουν μια παρέα ανδρών, με τους οποίους χορεύουν, πίνουν και φλερτάρουν. Φεύγοντας από το μπαρ δέχονται την επίθεση από κουκουλοφόρο.

Το «μήνυμα» κλείνει με τη νεαρή κοπέλα πεσμένη στο έδαφος και το σλόγκαν: «Εσύ είσαι υπεύθυνη. Μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό». Το βίντεο είναι ένα από τα τρία που έχει παραγγείλει η Αστυνομία για την πρόληψη των βιασμών.

Προκάλεσε όμως τη δικαιολογημένη οργή της Ομοσπονδίας Γυναικείων Οργανώσεων της χώρας, που ήδη ξεκίνησε διαδικτυακά συγκέντρωση υπογραφών, ζητώντας από την Αστυνομία να προωθεί ενημερωτικά, εκπαιδευτικά βίντεο «που να καταδικάζουν τους δράστες κι όχι τα θύματα».


Φυσικά όταν τα ίδια λέει ο Τσόκλης... μούγγα επειδή είναι αριστερός: