01 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αναπαράσταση για το έγκλημα της Μεσσηνίας, μετά από αίτημα των οικογενειών


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αναπαράσταση του εγκλήματος που ειχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Αυγουστο, με τη διπλή δολοφονία με δράστες δυο 18χρονους στη Μεσσηνία, για μόλις 800 ευρώ, και θύματα δυο νέους 25 και 26 ετών, οι οποίοι ασχολούνταν με το body building.

Η αναπαράσταση έγινε μετά από αίτημα των οικογενειών των θυμάτων, που υποστηρίζουν ότι υπήρχαν και συνεργοί, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για βεντέτα.

Το καλοκαίρι, τα δύο θύματα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής αργά την νύχτα, όταν τους τηλεφώνησε ο ένας από τους 18χρονους και τους έπεισε να συναντηθούν αρχικά στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια.

Οι 18χρονοι πήγαν στο σημείο με το αγροτικό αυτοκίνητο και τα θύματα με ένα μηχανάκι. Με το πρόσχημα ότι θα τους έδειχναν ένα αυτοκίνητο που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν, τους παρέσυραν σε ερημικό σημείο στην περιοχή Αλταμιρά και εκεί τους εκτέλεσαν με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια φόρτωσαν στο αγροτικό τα άψυχα κορμιά και τα πέταξαν σε απόκρημνο σημείο, στον επαρχιακό δρόμο Καρδαμύλης - Καλαμάτας.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη τους από τις τελευταίες συνομιλίες που είχαν γίνει μέσω κινητών τηλεφώνων. Τα στοιχεία εναντίον τους ήταν συντριπτικά και οι δύο δράστες που έγιναν δολοφόνοι στα 18 τους χρόνια για λίγες εκατοντάδες ευρώ ομολόγησαν.

Στην απολογία του, ο δράστης που κανόνισε το ραντεβού, δήθεν, για να δείξει στα θύματα ένα γρήγορο κλεμμένο αυτοκίνητο, υποστήριξε, ότι είχαν μαζί τους την καραμπίνα για προστασία, γιατί πίστευαν ότι ο 26χρονος θα οπλοφορούσε.