19 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ! Ρόμπα τους κάνει ο περιπτεράς! «Έλειπα και είχα αφήσει δύο θαμώνες της πλατείας»

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν τον βγάζουν τα κανάλια; Πάτε τώρα να αλλάξετε τους τίτλους "ΜΑΤ κλέβουν και  δέρνουν περιπτερά"!

Τι να πει βέβαια ο κακομοίρης αφού ξέρει ότι αν πει όλη την αλήθεια θα του κάψουν το περίπτερο... του κλέψαν και το 20άρικο οι άπλυτοι και λέει ότι δεν το βρήκε... έφυγε για ένα μισάωρο λέει ο κακομοίρης και άφησε σε δύο θαμώνες το περίπτερο... Μπράβο πάντως στο θάρος του να πει ότι δεν έλειπε τίποτα

Τη δική του εκδοχή για το γνωστό περιστατικό στα Εξάρχεια ανάμεσα στα ΜΑΤ και κάποιους νεαρούς έδωσε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου.

Μιλώντας στο «Ποντίκι», ο περιπτεράς Γιάννης Μάκος υποστήριξε πως εκείνη τη στιγμή έλειπε για λόγους υγείας και στο... πόδι του είχαν μείνει τα δύο παιδιά (λέει πως τον βοηθούν συχνά) για να προσέχουν το περίπτερο. Όταν επέστρεψε, του είπαν πως είχαν χτυπηθεί από άνδρες των ΜΑΤ.

Επίσης, είπε πως δεν βρήκε ποτέ το 20άρικο που λένε τα ΜΑΤ ότι άφησαν, λέγοντας πως μπορεί να το έδωσαν σε κάποιον άλλον. Σημείωσε, δε, πως όταν γύρισε έλειπαν κάποια νερά, αλλά πως η ζημιά ήταν ελάχιστη και δεν έδωσε σημασία.