18 Νοεμβρίου 2014

Χαλαρά ο Μήτρογλου μέσα στους χειρότερους επιθετικούς της Πρέμιερ Λιγκ... μαζί με Κοβάσεβιτς και Ποστίγκα

Η Daily Mail αξιολογεί όλους τους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Πρέμιερ Λιγκκαι βγάζει τους 50 χειρότερους. Μέσα σε αυτή τη λίστα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Έλντερ Ποστίγκα.
Στην 38η θέση της λίστας με τους χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται το όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στη Σέφιλντ Γουένστεϊ αλλά δεν δικαίωσε τους ανθρώπους της ομάδας. Η Daily Mail γράφει χαρακτηριστικά: "Όταν αποκτάς έναν επιθετικό που είχε σημειώσει 37 γκολ σε 47 ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, περιμένεις πολλά. Ο Κοβάσεβιτς αγωνίστηκε σε 16 ματς με τη Σέφιλντ και πέτυχε μόλις 4 τέρματα. Αποχώρησε μετά από 6 μήνες για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ."


Στην 36η θέση κατατάσσει τον Κώστα Μήτρογλου η Daily Mail και αναφέρει: "Η Φούλαμ στην προσπάθεια της να σωθεί την περυσινή σεζόν προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες σπατάλες. Ξόδεψε 12 εκ. λίρες για τον Μήτρογλου όμως η επένδυση ήταν καταστροφική. Αν και είχε σκοράρει 41 φορές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην Αγγλία αγωνίστηκε μόλις σε τρεις αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ."


Στην 33η θέση βρίσκεται το όνομο του Έλντερ Ποστίγκα ο οποίος πέρασε από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στην Τότεναμ αλλά πέρασε και δεν... ακούμπησε από την Πρέμιερ Λιγκ. "Σε ηλικία 20 ετών είχε κατακτήσει τον τίτλο στην Πορτογαλία με την Πόρτο και μετακόμισε στην Τότεναμ με 6,25 εκ. λίρες το 2003. Πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος."