21 Νοεμβρίου 2014

Κύπρος: Έφοδος της αστυνομίας σε έκθεση της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας

Η έκθεση «Διόρθωση» παρουσιάζει φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων ανδρών και έλαβε χώρα με την άδεια του Δήμου Λευκωσίας, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες

Στην κατάσχεση των φωτογραφιών της έκθεσης «Διόρθωση» της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας προχώρησε η Κυπριακή αστυνομία με την κατηγορία... της δημοσίευσης αισχρού περιεχομένου σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία μετέβη στην δημοτική αγορά Λευκωσίας λίγο μετά το μεσημέρι και αφαίρεσε τις φωτογραφίες μετά απο καταγγελίες.

Η έκθεση «Διόρθωση» παρουσιάζει φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων ανδρών και έλαβε χώρα με την άδεια του Δήμου Λευκωσίας, ο οποίος μάλιστα είχε παραχωρήσει το χώρο της Δημοτικής Αγοράς στους διοργανωτές, την οργάνωσης accept ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλοφιλοι. Αμφισεξουαλικοί Τρανσέξουαλ).

Σημειώνεται ότι τελικά η αστυνομία επέστρεψε στους διοργανωτές της έκθεσης μέρος των φωτογραφιών και συγκεκριμένα εκείνα τα έργα που δεν απεικονίζουν ανδρικά μόρια. Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος της Accept ανακρίνεται στον αστυνομικό σταθμό της πύλης Πάφου.