01 Νοεμβρίου 2014

Καλοπερνάνε στη φυλακή! Cell-fies κρατουμένων με ποτά, playstation και βραδιές Champions League (ΦΩΤΟ)

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και η φυλακή επίσης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο facebook κρατούμενοι.

Τηλεοράσεις, playstations, γυμναστήρια, φαγητό γκουρμέ και τούρτες γενεθλίων είναι μερικά από τα κομφόρ που απολαμβάνουν οι κρατούμενοι στην καθημερινότητά τους.
Άλλοι καταδικασμένοι για φόνους και άλλοι για ληστείες, καταφέρνουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων να περνάνε κινητά στη φυλακή και να φωτογραφίζουν την... πολυτελή ζωή τους μέσα στη φυλακή.

Όπως ο 20χρονος Σόνι Μπάρκερ, ο οποίος εκτίει την οκταετή ποινή του στο Κεντ της Αγγλίας, μετά τη ληστεία που έκανε και κρατώντας ομήρους μάνα και κόρη υπό την απειλή μαχαιριού, αλλά και ο Κόρελ Κένεντι, Το πρώην μοντέλο του Ζαν Πολ Γκοτιέ φυλακίστηκε, καθώς είχε κυνηγήσει με μαχαίρι έναν άνδρα και απείλησε προσωπικό νοσοκομείου.



Ο Τζαμάλ Ντις καταδικάστηκε σε ισόβια το 2008 για τη δολοφονία του Φίλιπ Άρμστρονγκ. Σε φωτογραφίες που ανέβασε, καυχιέται για τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει, το σώμα που έχει "φτιάξει" στο γυμναστήριο και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που παρακολουθεί πίσω από τα κάγκελα.

Στις φωτογραφίες, ο άνδρας που τον σηκώνει είναι γνωστός στη φυλακή ως "σκύλος".




Ο Λίαμ Ουάιτνελ καταδικάστηκε σε ισόβια, αφού μαχαίρωσε έναν 24χρονο μπροστά στην οικογένειά του.


Σε φωτογραφίες του, που ανέβηκαν φέτος στο facebook ο δολοφόνος φαίνεται να καλοπερνάει, καθώς γιόρτασε και τα γενέθλιά του. Φυσικά, το πάρτι δεν είχε μόνο τούρτα, αλλά και κεμπάμπ και ποτά.





ΠΗΓΗ: DAILY MAIL