24 Νοεμβρίου 2014

Παίκτρια του Fame Story έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της 24/11/201414:32 Παίκτρια του Fame Story έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου Follow @protothema 1.6k Επιλέξτε τόπο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε την είδηση Προσθήκη σχολίου «Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν» Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Fame Story». Η Ανέτ Αρτάνι που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την φωνή της μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις βίαιες στιγμές που πέρασε δίπλα στον πρώην σύντροφό της και είπε: «Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αμερική, όπου κατάφερε μετά από καιρό και με την βοήθεια της ψυχολογικής υποστήριξης να το ξεπεράσει και να μπορέσει πια να μιλάει ανοιχτά για αυτό.

«Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν»Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Fame Story».
Η Ανέτ Αρτάνι που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την φωνή της μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις βίαιες στιγμές που πέρασε δίπλα στον πρώην σύντροφό της και είπε: «Ο σύντροφός μου με κακοποίησε. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, έφυγα από την Ελλάδα γιατί φοβόμουν».

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αμερική, όπου κατάφερε μετά από καιρό και με την βοήθεια της ψυχολογικής υποστήριξης να το ξεπεράσει και να μπορέσει πια να μιλάει ανοιχτά για αυτό.