07 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ! Ο Παπαδημούλης υποννοεί ότι ο Βενιζέλος είναι gay;

Το tweet του Παπαδημούλη για τον υπουργό που έγραψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και η ευχή του να είναι κάποιος Έλληνας υπουργός gay... εκτός αν ξέρει κάτι και δεν μας το λέει

Την απόφαση του Λετονού υπουργού Εξωτερικών, Έντγκαρ Ρίνκεβιτς να γράψει στο twitter ότι είναι ομοφυλόφιλος, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.



«Ο Λετονός ΥΠΕΞ ανακοίνωσε οτι είναι ομοφυλόφιλος. Άντε να δούμε πότε θα γίνει κάτι τέτοιο στη "φιλελεύθερη" "ευρωπαϊκή" κ "ανεκτική" Ελλάδα», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.


ΥΠΕΞ Λετονίας: «Είμαι ομοφυλόφιλος»


Ο ΥΠΕΞ της Λετονίας Έντγκαρς Ρίνκεβιτς, ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο Λετονός πολιτικός, έγραψε χαρακτηριστικά «Ανακοινώνω με υπερηφάνεια ότι είμαι γκέι (…). Καλή τύχη σε όλους σας», ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι είναι «έτοιμος να πολεμήσει ώστε να αναγνωριστούν νομικά οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου». Ο 41χρονος πολιτικός εδώ και πολύ καιρό αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης στη χώρα του, για το αν έχει διαφορετική σεξουαλικότητα. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν, κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Ρίνκεβιτς έτυχε θερμών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να θαυμάζουν το θάρρος του και την ειλικρίνεια του. Τα εύσημα έλαβε και από τον πρόεδρο της γειτονικής Εσθονίας Τόμας Χέντρικ, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό «ένας πολύ γενναίος άνδρας και ένας πολύ καλός υπουργός Εξωτερικών».