18 Νοεμβρίου 2014

O σκυλάραπας Ντουάιτ Χάουαρντ βαράει το παιδί του και του φταίει η μάνα που του ζητάει αποζημίωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται ποινική έρευνα κατά του μπασκετμπολίστα Ντουάιτ Χάουαρντ για παιδική κακοποίηση.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ, Αμερικανός μπασκετμπολίστας των Χιούστον Ρόκετς, χτύπησε τον 6χρονο γιο του με την πόρπη της ζώνης του.

Ο διεθνής, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, παραδέχτηκε στις αρχές ότι χτύπησε το παιδί του στη Γεωργία, τονίζοντας όμως πως δεν ήξερε ότι είναι λάθος γιατί και τον ίδιο τον χτυπούσαν σαν παιδί.

Αν και είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες στη Φλόριντα, η αναφορά του γιατρού που εξέτασε τον 6χρονο φέρνει εκ νέου την υπόθεση στο προσκήνιο, καθώς αποφάνθηκε ότι ο μικρός Braylon χτυπήθηκε με υπερβολική δύναμη με την πόρπη ζώνης.

Ο Dr. Kesler, που εξέτασε τον 6χρονο, στην έκθεσή του παρατήρησε ότι είχε μια γραμμική μελανιά και εκδορές στο σώμα του, σημάδια που, όπως σημείωσε, συνάδουν με την εκδοχή του ανήλικου ότι χτυπήθηκε με τη ζώνη πολλές φορές από τον πατέρα του.

Τα τραύματα, όπως σημειώνεται στην έκθεση, προκλήθηκαν από χτύπημα με υπερβολική δύναμη και οι τραυματισμοί διήρκεσαν για περισσότερο από 24 ώρες.

Ο Dr. Kesler μάλιστα συνέστησε ο Ντουάιτ Χάουαρντ να συμμετέχει σε μαθήματα ανατροφής παιδιών και μεθόδους τιμωρίας που φυσικά δεν περιλαμβάνουν τη χρήση βίας.

Ο δικηγόρος του μπασκετμπολίστα κατηγορεί την Royse Reed πως δίνει αβάσιμες κατηγορίες στις αρχές της Γεωργίας και πως οι αρχές της Φλόριντα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της δεν έχουν καμία αξία.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Ντουάιτ Χάουαρντ τα βάζουν με τη μητέρα του μωρού Royce Reed, τονίζοντας πως "είναι φοβερό να βλέπεις μια μητέρα να χρησιμοποιεί τον γιο της ως πιόνι εναντίον του πατέρα του σε μια προσπάθεια να αποσπάσει χρήματα.

Πηγή: TMZ