24 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Ο Μποροβήλος νέος Πρόεδρος της Super League-Ο Αλαφούζος τον λέει Μπροθρύλο κι ο ΠΑΟΚ ψήφισε παρών

Οι τόνοι... ανέβηκαν στο Δ.Σ. της Superleague όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαφώνησε με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης για την ανάδειξη του Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου της Λίγκας - Για προσχηματική διαδικασία κάνουν λόγο στον ΠΑΟΚ

Με 13 θετικές ψήφους, ο Γιώργος Μποροβήλος αναδείχθηκε τη Δευτέρα νέος πρόεδρος της Superleague. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης είδε τον Παναθηναϊκό να αντιτίθεται και να ψηφίζει αρνητικά, τον ΠΑΟΚ να... δίνει “παρών” και τις Νίκη Βόλου, Ξάνθη και Λεβαδειακό να ψηφίζουν λευκό.

Ωστόσο, ενδιαφέρον είχε ο διάλογος του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Μπάκο. Ο πρόεδρος των “πρασίνων” εξήγησε την αρνητική του στάση απέναντι στην υποψηφιότητα του Γιώργου Μποροβήλου, με τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης να αντιδρά.

«Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω τον Μποροβήλο, γιατί είναι υπόδικος», φέρεται να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον κ. Μπάκο να αντιδρά λέγοντας: «Εγώ για πρώτη φορά ήρθα εδώ, αλλά δεν μπορείτε να λέτε ότι είναι υπόδικος. Θα πρέπει όλοι να ψηφίσουμε τον Μποροβήλο, να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι». Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τον τελευταίο λόγο, λέγοντας: «Δεν τον γνωρίζω τον Μποροβήλο και δεν τον ψηφίζω».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή του νέου προέδρου, η πλευρά των Θεσσαλονικέων γνωστοποίησε πως απέχει γιατί θεωρεί την όλη διαδικασία προσχηματική και πως δεν αλλάζει τίποτα επί της ουσίας.

Από τον συνεταιρισμό ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ να ενημερώσει για το αν αυτή η στάση... σημαίνει "παρών" και από τον “δικέφαλο του Βορρά” μετέφεραν πως απέχουν.

“Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά τον Μποροθρύλο”

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του νέου προέδρου της Superleague, Γιώργου Μποροβήλου, εξέδωσε το “τριφύλλι”, χαρακτηρίζοντας την εκλογή του “... πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα”
Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα».

Πάντως, εξερχόμενος του ΔΣ της Λίγκας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου ευχήθηκε καλή επιτυχία και κουράγιο στον Γιώργο Μποροβήλο και στα νέα καθήκοντα