28 Δεκεμβρίου 2014

Επιμένει ο λεβεντομαλ@κας ότι θα ψηφίσει ΠΑΡΩΝ και μπινελικώνει όσους λένε ότι μπορεί να είναι ο 180ος

Με μία σκληρή ανάρτησή του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε πως επιμένει στο “παρών” και στην τρίτη ψηφοφορία.

Ο κ. Τατσόπουλος έριξε τις βολές τους σε πολιτικούς, κόμματα, αλλά και δημοσιογράφους.

Αναλυτικά:

“Τώρα που μπήκαμε πια στην τελική ευθεία, μπορώ να σας εξομολογηθώ ότι αυτές τις μέρες διάβασα τις μύριες όσες μαλακίες σ’ εφημερίδες και σάιτ γεννημένων ή ψεκασμένων ηλιθίων.

Μέχρι και ότι ο Σαμαράς με πήρε τηλέφωνο και με… εκλιπάρησε ν’ αλλάξω τη ψήφο μου τη Δευτέρα. Μπορώ λοιπόν να σας διαβεβαιώσω πως ουδένας με πήρε τηλέφωνο και ουδένας με παρακάλεσε για οτιδήποτε.

Πιθανόν επειδή, εδώ κι ένα σχεδόν χρόνο, από την εποχή που κανένας δεν μιλούσε ακόμη για το ζήτημα του Προέδρου, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να επαναλαμβάνω πως θα ψηφίσω ό,τι και η αξιωματική αντιπολίτευση -και ποτέ δεν δήλωσα έκτοτε κάτι διαφορετικό. Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα τη ψήφο μου.

Δίπλα όμως στα άρθρα των “πυροβολημένων” συνωμοσιολάγνων, επιφανών εκπροσώπων τόσο της Βλαμμένης Δεξιάς όσο και της Βλαμμένης Αριστεράς, υπάρχουν και τα άρθρα των “σοβαροφανών”.

Χαρακτηριστικότερο ένα με τίτλο “11+1 βουλευτές κρίνουν τις τύχες μας”, δημοσιευμένο στο “Πρώτο Θέμα” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες. Οι ευφάνταστοι ΄Αμποτ και Κοστέλο, που υπογράφουν αυτό το άρθρο, παραβλέπουν επιδεικτικά τις -σε βαθμό κουραστικό- επαναλαμβανόμενες δηλώσεις μου -ακόμη και την τόσο εύγλωττη: “Δεν θα είμαι ο 180ος, θα είμαι ο 121ος”- και συμπεραίνουν ότι θα ψηφίσω Πρόεδρο, αν η εκλογή κριθεί από τη δική μου ψήφο.

Κάποιος θα με ενημερώσει, προφανώς, ότι έχει “κλειδώσει” το μαγικό νούμερο, εγώ θα πάω για κατούρημα και θα ψηφίσω εκ του ασφαλούς στη “δεύτερη ανάγνωση” των ονομάτων. Ας πληροφορηθεί λοιπόν το κωμικό δίδυμο των δημοσιογράφων ότι καμία ενημέρωση δεν περιμένω και για κανένα κατούρημα δεν θα πάω.

Θα ψηφίσω “Παρών” στην πρώτη ανάγνωση, είτε εξαρτάται από τη δική μου ψήφο η εκλογή είτε δεν εξαρτάται. Δεν έχω ΜΙΑ ψήφο για τις ψηφοφορίες που ΔΕΝ εξαρτώνται από τη δική μου ψήφο και ΑΛΛΗ ψήφο για τις ψηφοφορίες που εξαρτώνται από τη δική μου ψήφο. ΄Εχω την ΙΔΙΑ ψήφο και για τις δύο περιπτώσεις. Θα μπορούσα να προσθέσω ότι έχω και την ίδια ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ -αλλά δεν θέλω να μπερδέψω το δίδυμο με άγνωστες λέξεις. Καλό σας βράδυ”.

http://ysterografa.gr/