04 Δεκεμβρίου 2014

ΕΣΧΩΣ ΠΑΝΩ!Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΗΜΑΖΗ ΛΕΥΛΑΣΗΑ!Δεξαμενή κουκιών για τους 180 οι ψεκασμένοι του Καμμένου

Την άποψη ότι και άλλοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση εξέφρασε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Π. Μελάς, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τα ονόματά τους επειδή οι ίδιοι φοβούνται την αντίδραση του Π. Καμμένου.

Ο ίδιος τόνισε πως και οι καταγγελίες της Στ. Ξουλίδου και του Π. Καμμένου έχουν στόχο τον εκφοβισμό των βουλευτών και πρόσθεσε: "Το όλο αυτό σκηνικό εναντίον μου, πιστεύω ότι υπάρχει και σκοπιμότητα"

Η αντίδραση του κόμματος των ΑΝΕΛ ήταν άμεση καθώς απειλεί με αγωγή τον Π. Μελά εάν δεν δώσει άμεσα ονόματα και αναφέρει: "Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο".

Στο μεταξύ στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, στελέχη προσκείμενα στο Φώτη Κουβέλη πρότειναν εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή σε ευθεία αντίθεση με τη γραμμή Κουβέλη.

Στην πρόταση "εθνικής συνεννόησης" που κατέθεσαν στελέχη όπως οι κύριοι Τσούκαλης, Μαργαρίτης και Χατζησωκράτης εκτός από την εκλογή Προέδρου περιλαμβάνεται και η συμφωνία για εκλογές το Μάιο του 2015 αλλά και έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

"Είναι μια πολιτική πρόταση διεξόδου από τη σημερινή γκρίζα εικόνα του πολιτικού συστήματος. Ολοκληρώνεται η συνταγματική αναθεώρηση, δίνει μήνυμα πολιτικής συνεννόησης και ανοίγει τον δρόμο για εκλογές με στόχο για εμάς μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση και αλλαγή πολιτικών", είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Μαργαρίτης.