08 Δεκεμβρίου 2014

Αστυνομοκρατούμενος ο δήμος… Μπουτάρη! Άκουσε ότι η Μελβούρνη βγάζει 80 μύρια και τρελάθηκε ο μπάρμπα Γιάννης

Τι ωραία που πέρασαν στην Αυστραλία, στο πρόσφατο ταξίδι τους, είπαν δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Έκαναν, δε, πολλές συγκρίσεις για τον πολιτισμό, την παιδεία και την… αστυνόμευση στην ήπειρο των καγκουρό με τη χώρα των… «κάγκουρων» που παρκάρουν σε ράμπες για ΑΜΕΑ!

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, αποκάλυψε ότι κάλεσε την Αστυνομία, ως ευαίσθητος πολίτης, για ΙΧ που πάρκαρε σε ράμπα του Δήμου… Καλαμαριάς, όπου και διαμένει, ενώ ο κυρ Γιάννης τον ακολούθησε λέγοντας ότι προειδοποίησε δύο μαγαζάτορες ότι θα τους κλείσει, (!) επειδή έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο της παραλίας Θεσσαλονίκης, όπου και είναι η γειτονιά του.

Και οι δύο τάχθηκαν υπέρ της ενίσχυσης της αστυνόμευσης, διότι διαφορετικά δεν γίνεται! Μάλιστα, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι τα έσοδα από πρόστιμα για τέτοιου είδους παρανομίες στη… Μελβούρνη ήταν 80.000.000 ευρώ. (!) Μάλλον κάτι μας ανακοινώνουν, λάου λάου, και το πιάνουμε το υπονοούμενο…

http://www.paraskhnio.gr/astynomokratoymenos-o-dimos-mpoyta/