02 Δεκεμβρίου 2014

Γελάει η ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων με τον περαστικό και ανενημέρωτο Τσίπρα

Ήλθε, (ξανα)υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και απήλθε.'Ενα μείγμα από διαρκώς αναθεωρούμενες μαζί με τις γνωστές αριστερές απόψεις του, παρουσίασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (Εσωτερικού) στην ομιλία του εχθές στην πόλη μας.

Συνέχισε την παλιά ρητορική κατασυκοφάντησης του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, ξεχνώντας τις σκληρές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται αυτή την ώρα. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να παραποιεί και να διαστρεβλώνει δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών αντιτάσσοντας νέα και ήδη ...«χρησιμοποιημένα» συνθήματα όπως «ρήξη», «ανατροπή», αλλά και «αλλαγή», προς τέρψιν παλαιών και νεόκοπων στελεχών του. Κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία για αντιδημοκρατικές μεθόδους, όταν ο ίδιος εμπαίζει τους θεσμούς της Δημοκρατίας, εκμεταλλευόμενος την προεδρική εκλογή. Και όλα αυτά γιατί μέσω των πρόσφατων δημοσκοπήσεων διαφαίνεται μία προοπτική εξουσίας, την οποία και θέλει να καρπωθεί έστω και με αθέμιτα μέσα. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό πρόγραμμα, η δήθεν κοστολογημένη πρόταση βασίζεται στο ξεπερασμένο καταναλωτικό μοντέλο Οικονομίας, που είναι γνωστό πού οδήγησε παγκοσμίως. Εντέλει είναι πασιφανές ότι η οικονομική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε παλαιάς κοπής λαϊκίστικη παροχολογία.
Σε σχέση με την περιοχή μας, την Ήπειρο, φάνηκε ότι είναι τουλάχιστον παραπληροφορημένος και αδιάβαστος, αφού δεν πρότεινε ουσιαστικές λύσεις, εμμένοντας στην ευχαρίστηση των ντόπιων μικρο-κομματικών συμφερόντων πέρα από κάθε λογική (εργοστάσιο ΔΩΔΩΝΗ, αεροδρόμιο Ιωαννίνων κ.α).
Κ. Τσίπρα οι Ηπειρώτες είναι για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Ελπίζουμε ότι οι πολίτες θα σας γυρίσουν την πλάτη, αφού δε θα υποκύψουν πάλι σε σειρήνες πανομοιότυπες του 2009.

υ.γ Σύριζα(Εσωτερικού), "podéis" μόνο να λαϊκίζετε, "venceréis" μόνο στις δημοσκοπήσεις..

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων