01 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο: Ερωτικός χορός μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Ιταλίας

Σάλος με τροχονόμο που χόρευε μόνο με το εσώρουχο πάνω σε τραπέζι - «Ανοησία» χαρακτήρισε το γεγονός ο δήμαρχος της περιοχής Μπιάσονο

Έχει ταξιδέψει σε όλες τις ενημερωτικές σελίδες και τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης της Ιταλίας, το βίντεο με τον τροχονόμο να επιδίδεται σε ερωτικό χορό μέσα σε αστυνομικό τμήμα περιοχής της Λομβαρδίας.

Τα πλάνα δείχνουν έναν άνδρα που φορά το λευκό εσώρουχό του και την ειδική ζώνη να βρίσκεται ανεβασμένος σε τραπέζι και να χορεύει ξέφρενα, ενώ κάποιος τον καταγράφει με το κινητό τηλέφωνό του.

Όπως αναφέρουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, όπως η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Repubblica, ο άνδρας είναι τροχονόμος στην περιοχή της Μόντζα και ο χορός ήταν ένα «αστείο» μεταξύ των συναδέλφων του.



Ωστόσο, το… αστείο που προοριζόταν για εσωτερική κατανάλωση έφτασε στα χέρια δημοσιογράφων της τοπικής εφημερίδας «Il cittadino di Monza e Brianza», με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί προκαλώντας σάλο.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται στην περιοχή Μπιάσονο, ενώ το βίντεο γυρίστηκε προ δύο ετών.

«Είναι όλα αλήθεια, αλλά πρόκειται για μία ανοησία», δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ο δήμαρχος Αντζελο Πιέρο Μαλεγκόρι.

«Πρέπει ακόμα να διαπιστώσουμε κατά πόσο ο τροχονόμος βρισκόταν σε ώρα υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή, ενώ διενεργείται έρευνα», πρόσθεσε ο δήμαρχος.