05 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ; Το μήνυμα του Δήμου Μούτση για τον Ρωμανό και τη Δικαιοσύνη: Γ@μ#σ@ τα!

Γιατί εγώ δεν ξέρω όλους αυτούς τους έντεχνους (μη χέσ@) καραγκιόζηδες που θεοποιούν οι αριστεροί; Μήπως επειδή δεν ακούω "'εντεχνη" μουσική καπνίζοντας χόρτο;

Σπάνια παρεμβαίνει ή δίνει συνεντεύξεις ο γνωστός (;;) συνθέτης και τραγουδιστής Δήμος Μούτσης. Ομως δεν μπορούσε (αφού οι γνώμες είναι σαν την κ@λοτρυπίδα... όλοι έχουν μία) να μην καταθέσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν με τον Νίκο Ρωμανό και κυρίως με τη στάση της Δικαιοσύνης.

Ετσι, ανάρτησε στο Facebook ένα προσωπικό σχόλιο-εκτίμηση που αναπαράγεται από χθες το βράδυ μαζικά, μέσω κοινοποιήσεων. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει Νόμος, ο 2776 του 99 που λέει ότι επιτρέπεται κρατούμενος να σπουδάζει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είναι ο Ρωμανός, με αφορμή τη δραπέτευση του Ξηρού, η πολιτική εξουσία δηλαδή η κυβέρνηση, ψήφισε νύχτα νέο Νόμο που λέει ότι έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να επιτρέψει ή όχι τον Νόμο 2776 του 99 !!!
Αυτό όμως θεωρείται καθαρή παρέμβαση. Κι από τη στιγμή που η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στην δικαστική 1ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 2ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 3ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, άρα 4ον γάμησέ τα!
Μετά τιμής
Δήμος Μούτσης»

ΔΕ: Ρε ηλίθιε καταρχάς όλοι οι νόμοι ψηφίζονται νύχτα (το πρωί έχει κοινοβουλευτικό έλεγχο... αν ξέρεις τι είναι αυτό) οπότε κόψτε αυτή την παπαριά που λέτε "ψηφίστηκε νύχτα" για ότι δεν σας αρέσει... και κατά δεύτερο το να ψηφιστεί ένας νόμος μετά από απόδραση δολοφόνου που να λέει "ο εισαγγελέας αποφασίσζει" δεν είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη αλλά εν μέρει ακύρωση της νομοθετικής εργασίας της Βουλής δηλ. του προηγούμενου νόμου που ήταν απόλυτος... τώρα που δίνεται το δικαίωμα στον δικαστή να κρίνει ο στόκος μιλάει για παρέμβαση στο έργο της...