07 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-Μελάς: Ναι, συναντήθηκα με τον Καραμανλή!

Κλαίω με τους ηλίθιους συμβουλάτορες του Τσίπρα που του λένε να διαρρέει πως ο Καραμανλής τον εκτιμάει, τον βλέπει θετικά κ.λπ μαλακίες που λένε και οι ψεκασμένοι...

Την συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, επιβεβαίωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος τόνισε πως ακόμη "ζυγίζει" τα δεδομένα σχετικά με την ψήφο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μίλησε στην εκπομπή "Καλημέρα" του Skai και επιβεβαίωσε πως συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Μελάς τόνισε πως δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με το φλέγον πολιτικό ζήτημα, που δεν είναι άλλο από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε πως ο Κώστας Καραμανλής δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Σχετικά τώρα με την δική του ψήφο, που ουσιαστικά αποτέλεσε και την αιτία της ρήξης του με τους ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Μελάς δήλωσε πως ακόμη "ζυγίζει" τα δεδομένα και δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.