01 Δεκεμβρίου 2014

Τάκης Μπαλτάκος: "Θα κάνουμε κόμμα μόνο αν πρέπει να κόψουμε το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

"Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία θα είναι καταστροφή για τη χώρα"
 
«Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για τη χώρα και την παράταξη», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο πρώην γραμματέας της Κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε την δημιουργία νέου κόμματος, που θα ονομάζεται «Ρίζες».

Ο κ. Μπαλτάκος ξεκαθάρισε ότι: «Το κόμμα δεν θα είναι παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας», ωστόσο, τόνισε ότι «Αν η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις είναι κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνουμε κόμμα, όμως εάν χάνει με τεράστια διαφορά, θα το προχωρήσουμε, γιατί δεν θέλουμε να φέρουμε στην εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.ενώ σημείωσε ότι αν η κίνησή του εξελιχθεί σε κόμμα, αυτό θα εξαρτηθεί από το χρόνο των εκλογών. Προς το παρόν υπάρχει μια πολιτική κινητοποίηση από συγκεκριμένους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Είμαστε σε ετοιμότητα, έχουμε σχέδια, υπάρχουν άνθρωποι από πίσω, αλλά ακόμη εξετάζουμε τη σκοπιμότητα δημιουργίας νέου κόμματος»

Παράλληλα ο κ. Μπαλτάκος συμπλήρωσε πως: «Δεν έχουμε βρει αρχηγό ούτε χρηματοδότη» και υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα βλάψει τη χώρα το να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».