07 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σαλεμένο είναι το μυαλό σου στόκε και όχι ο σάλος από αστυνομικό που βάζει μολότοφ σε σακίδιο

Γράφει ο ηλίθιος Ευαγγελάτο που τα δίνει όλα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό (προφανώς εκβιάζει για κανα πακέτο διαφημίσεις) και στηρίζει τους αναρχοάπλυτους δημιουργώντας εντυπώσεις ότι οι "μπάτσοι δημιουργούν τα επεισόδια":

Σάλος με βίντεο όπου φαίνονται αστυνομικοί των ΜΑΤ να βάζουν μπουκάλι μέσα σε σακίδιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας με των ΜΑΤ να τοποθετεί προσεκτικά ένα μπουκάλι με υγρό μέσα σε ένα σακίδιο και ένας δεύτερος αστυνομικός να το κλείνει, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το βίντεο μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, σημειώνοντας πως αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα. Σε ένα σακίδιο βρήκαν μολότοφ.
Και βέβαια ρε μαλάκ@ άντρα, ο "μπάτσος" βάζει τις μολότοφ μέσα στο σακίδιο... αφού προηγουμένως τις είχε βγάλει έξω για να τις μετρήσει και να δει αν περιέχει και κάτι άλλο ο πάτος του σακιδίου!! Δηλ. πως την είδες ρε σαϊνι Ευαγγελάτε; Ότι οι "κωλόμπατσοι" μετέφεραν την μολότοφ με τα χέρια, στο ένα χέρι την ασπίδα, στο άλλο τη μολότοφ και αποφάσισαν να τη βάλουν στη μέση του δρόμου στο σακίδιο; Για να δείξουν τι; Ότι σε ένα σακίδιο στο δρόμο υπήρχαν 2 μολότοφ... που κατά τ'αλλα είναι άγνωστο είδος στην Ελλάδα; 

Εκτός της εικόνας βέβαια η ηγεσία της Αστυνομικής διεύθυνσης διαψεύδει και οτι το βιντεο τραβήχτηκε στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην Πάτρα οπως ο τηλεοπτικός σταθμός ανέγραψε στη λεζάντα του. Δείτε τις σχετικές εικόνες...

Δείτε το βίντεο