23 Δεκεμβρίου 2014

Άδωνις: Μόνο ο Τσίπρας θαυμάζει τον Καμμένο - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με Καλαντζή δημιούργησε η Χρυσοβελώνη επειδή δεν την άφησε να απαντήσει

«Ένας μόνο θαυμάζει τον Πάνο Καμμένο, ο Αλέξης Τσίπρας. Είμαι σίγουρος ότι το αλάνθαστο κριτήριο του Τσίπρα δεν πέφτει έξω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαμογελώντας, από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στις σχέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, λίγο νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Χαϊκάλη για την απόπειρα δανεισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, επισήμανε ότι «ο κ. Χαϊκαλης, δάνειζε τον στενότερο συνεργάτη του Πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με επιτόκιο 10% μηνιαίως, δηλαδή  με 120% τον χρόνο. Ο Χαϊκάλης δάνειζε τα χρήματα του με 120 φορές μεγαλύτερο επιτόκιο από την τοκογλύφο Μέρκελ».

Δείτε το βίντεο


Κόντρα Καλαντζή – Χρυσοβελώνη

Έντονοι ήταν οι διαξιφισμοί ανάμεσα στον B' αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που ήθελε να λάβει το λόγο στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει για το τοκογλυφικό επιτόκιο του 120% που έπαιρνε ο Χαϊκάλης από τον Αποστολόπουλο, αλλά ο κ.Καλαντζής δεν της το επέτρεψε μιας και είχε ολοκληρώσει την ομιλία της.

«Με συγχωρείτε που δεν κατάλαβα… θα καταλάβω μετά από 21 χρόνια στη Βουλή. Με ενάμιση χρόνο στη Βουλή θα μου πείτε ότι δεν κατάλαβα. Λίγο μέτρο και κυρίως όταν είμαι εγώ στην έδρα».

Δείτε το βίντεο