25 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος είναι ο σκουλαρικάς «Ανδρέας του Τσίπρα» που γράφει για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;(ΦΩΤΟ)

[Αυτός διαδίδει ότι διδάσκει Φιλοσοφία στο Παν/μιο Πατρών!!! Ρε σεις αυτός δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα του... τόσο για τον πο@τσο είναι το Παν/μιο της Πάτρας;]

Αν η επίσημη φωνή και η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα σήμερα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης για τους παλαιότερους στηνΚουμουνδούρου το όνομα του Ανδρέα Καρίτζη δεν είναι τους είναι ξένο.
«Ο Ανδρέας του Τσίπρα» ήταν το πρόσωπο που συνόδευε τον σημερινό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παντού. Συνεπιβάτης στην μηχανή, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 2008, συμφοιτητής και κολλητός του Αλέξη Τσίπρα.

Μαζί παντού, στις συσκέψεις, στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, μαζί χάραξαν τη γραμμή που ακολούθησε ο πρόεδρος σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί παντού εκτός από το γήπεδο. Γιατί ο 39χρονος Ανδρέας Καρίτζης είναι Πανιώνιος. Σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Φιλοσοφία, ενώ παρά τις προτάσεις που έχει δεχτεί δεν θέλησε να είναι υποψήφιος, ίσως γιατί από χαρακτήρα δεν θα ήθελε να ξεκινήσει έναν προεκλογικό αγώνα από πλεονεκτική θέση λόγω της φίλιας του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Λογική και μέθοδος μιας αριστερής κυβέρνησης».

Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Καρίτζης ήταν υπεύθυνος και συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας τηςΡένας Δούρου, ενώ για χρόνια ήταν στο πλευρό του Αλέκου Αλαβάνου.





http://www.paraskhnio.gr/poios-einai-o-andreas-toy-tsipra-poy/