06 Δεκεμβρίου 2014

ΣΩΣΤΟΣ! Τσαουσόπουλος: Κουρελαρία οι Σύροι στο Σύνταγμα

Αντιδράσεις κομμουνιστών έχουν προκαλέσει στα social media τα όσα είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athens DeeJay 95,2».

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία», δήλωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφερόμενος στους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος και πρόσθεσε: « Όλες οι πρωτεύουσες του κόσμου στολίζουν, εμείς στολίσαμε Σύρους».

«Στο διάολο, σπίτι σας. Σε παρακαλώ τώρα να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω κουρελαρία; Έχετε υπόψη σας ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων τα Χριστούγεννα αγγίζει το 100%. Τι να κάνουμε δηλαδή. Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος».

«Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή; Μαγαζιά, ξενοδοχεία (θα βλέπουν) τους Σύριους να αναβοσβήνουν. Θα μένεις στο Μεγάλη Βρετανία, θα πληρώνεις 600-700-1.000 την ημέρα, θα ανοίγεις την πόρτα σου και θα βλέπεις τα κουρέλια από κάτω», συνέχισε ο μουσικός παραγωγός  και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε: «Αντουάν, βάλε κάποιον να το καθαρίσει αυτό».

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος κάλεσε στη συνέχεια το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να πιέσει την κυβέρνηση να βρει λύση προκειμένου να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες επισημαίνοντας πως « δε μιλάμε ρατσιστικά και τα λοιπά. Να τους περιθάλψουν μετά».

Στη συνέχεια έσπευσε να διαχωρίσει τον εαυτό του από τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας ««Δεν είμαι εγώ από αυτούς, δεν είμαι ‘’αυγές’’ και τέτοια», ενώ στη συνέχεια εκείνος και οι συνεργάτες του σχολίασαν την απεργία πείνας αναφέροντας ότι «αφού κοιμόντουσαν είχανε φάει»