03 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ; ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; "Μάνα" Ρωμανού: «Ο Νίκος βλέπει εκπομπές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει»

«Θέλει να ζήσει» είπε η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, αποκαλύπτοντας πως ο γιος της, που από τις 10 Νοεμβρίου κάνει απεργία πείνας, μέσα από το νοσοκομείο βλέπει στην τηλεόραση συνταγές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει.

Σημάδι ελπίδας και αγάπης για τη ζωή από τον Νίκο Ρωμανό, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» εξαντλημένος σωματικά, αλλά «με ακμαίο φρόνημα, πολλή δύναμη και θάρρος» δήλωσε η Παυλίνα Νάσιουτζικ, προσθέτοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον γιο της. Μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha και τη Γιάννα Παπαδάκου.

Πρόσθεσε πως ο Νίκος Ρωμανός έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον και ότι είναι ειλικρινέστατη η θέλησή του να σπουδάσει. Αλλωστε, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και κόπος για να κατορθώσει κάποιος να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο μελετώντας μέσα από τις φυλακές του Αυλώνα. Θεωρεί ότι ο γιος της στοχοποιήθηκε από την Ασφάλεια μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κυρίως μετά την κατάθεσή του που κατέληγε με τη φράση «τον φίλο μου τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ».